Γράφει ο Βιτρούβιος

Ένα δελτίο τύπου ήρθε στην κατοχή του Flashnews.gr, ένα δελτίο τύπου από το Κίνημα Αλλαγής Χανίων που απευθύνεται στον Σταύρο Αρναουτάκη και την επικείμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. 

Στο δελτίο τύπου, καυτηριάζεται το γεγονός ότι η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε το όνομα του κ. Αρναουτάκη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη που θα κατέλθει στις εκλογές κάτω από την ομπρέλα του κυβερνώντος κόμματος.

Το ΚΙΝΑΛ διατυπώνει με αιχμηρή γλώσσα 4 ερωτήματα προς τον κ. Αρναουτάκη, καλώντα τον ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει τη θέση του και του εύχεται στο τέλος με νόημα καλή δύναμη στο έργο του.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΚΙΝΑΛ που δεν είδε το φως της δημοσιότητας:

“κ Αρναουτάκη,

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Νομού Χανίων,σεβόμενη τον θεσμικό σας ρόλο ουδέποτε σας επέβαλε, σας καθοδήγησε ή χειραγώγησε τις αποφάσεις σας που αφορούσαν την Περιφέρεια Κρήτης ή τους συνεργάτες σας. Άλλωστε, ο πολιτικός χώρος, το οποίο εκπροσωπούμε, δημιούργησε τους δημοκρατικούς αυτοδιοικητικούς θεσμούς που καταλύει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Με ιδιαίτερη έκπληξη, ενημερωθήκαμε για την εξαγγελία της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τέσσερα ονόματα υποψηφίων του για τον συνδυασμό σας.

Δημιουργούνται βεβαίως μία σειρά ερωτημάτων όπως:

  • Υπάρχει πολιτική και κομματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει ανακοινωθεί;
  • Έχει γίνει ο ίδιος διάλογος και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, εφόσον θέλατε πολυσυλλεκτικό συνδυασμό;
  • Το ύφος και ο τρόπος της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σας βρίσκει σύμφωνο, όταν πλέον ανασύρονται πρακτικές σκληρών κομματικών ανακοινώσεων – διαταγμάτων που θυμίζουν εντολές κομισάριων και εντολοδόχων καθεστωτικών αντιλήψεων;
  • Μπορεί να λειτουργήσει ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός με κομματικούς εγκάθετους και υβριστές προς τα στελέχη και τους απλούς δημοκρατικούς πολίτες του Κινήματος Αλλαγής και όχι μόνο; 

Βεβαίως, έχετε την πλήρη ευθύνη του συνδυασμού σας και τελικός κριτής θα είναι ο Χανιώτικος λαός που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συνέλθει από τις φυσικές καταστροφές και περιμένει με αγωνία την άμεση επέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους τέσσερις ανύπαρκτους βουλευτές του. 

κε. Αρναουτάκη, σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook