To σπίτι  του Παύλου Πολάκη στο χωριό Αργούλες  φαίνεται ότι δεν έχει ανάγκη φύλαξης.

Κάποιοι συγχωριανοί του είναι «βασιλικότεροι του βασιλέως».  Όταν μάλιστα είδαν  το πρωί το συνεργείο του Star στο δρόμο μπροστά απο το διάσημο σπίτι, κινήθηκαν απειλητικά  εναντίον του τεχνικού Γιώργου  Σακελλάρη. Ο κύριος που διακρίνεται στο video στο τηλεοπτικό πλάνο, τον εμπόδιζε ακόμα και να μπει στο αυτοκίνητό  του.

Όπως δηλώνει δεν τους άφηναν να φύγουν και στη συνέχεια ήρθαν κι άλλα  άτομα από το χωριό που ζητούσαν επιτακτικά την κάμερα και το υλικό που κατέγραψε.  

Η αστυνομία κλήθηκε απο τους συγχωριανούς του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, αλλά  δεν εμφανίστηκε όση ώρα βρισκόταν το τηλεοπτικό συνεργείο στο χωριό. 

Από τις 12.30 το μεσημέρι όμως μέχρι τις 3 μ.μ. παρέμειναν «αιχμάλωτοι» των «αγανακτισμένων πολιτών-συγχωριανών Πολάκη»!  

Άλλοι γείτονες  πάντως μίλησαν χαρτί και καλαμάρι για το πετρόχιστο κτίριο που διαθέτει και ξενώνα. 

Δείτε το βίντεο του star tv

Το σπίτι Πολάκη στις Αργούλες Σφακίων

Για το πρόσθετο καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ, με δεύτερη υποθήκη  για το σπίτι των 158 τ,μ.  με αποθήκη 20 τ.μ.,  ο Παυλος Πολάκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες  στο μάτι του κυκλώνα.  Χτισμένο σε ένα  οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων εχει διαμορφωθεί για τις ανάγκες των ενοίκων του, με πέτρα, πέργκολα, γκαζόν και πολλά δέντρα.

Το εξωτερικό του σπιτιού Πολάκη

Η Τράπεζα Αττικής είναι  η τράπεζα που χορηγεί καταναλωτικά δάνεια απο 5.000 ευρώ έως  και 300.000 ευρώ  στο πρόγραμμα που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης. Όλες οι άλλες τράπεζες,  σε όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις, χορηγούν καταναλωτικά δάνεια ως 30.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook