Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου σε συνεργασία με τα Κέντρα των Δήμων Αποκόρωνα και Πλατανιά υλοποιούν στη διάρκεια του σχολικού έτους μηνιαίες διαδραστικές συναντήσεις «Σχολής Γονέων» με ελεύθερη είσοδο

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο ισόγειο της Βίλας Ξαγοράρη (έναντι καφετέριας Τράφικ) πραγματοποιείται η τρίτη συνάντηση της Δράσης  «Σχολή Γονέων» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και με θέμα: «Η κατανόηση και αντιμετώπιση του φαινομένου της επιθετικής συμπεριφοράς μαθητών». Ομιλήτρια θα είναι η Επιτροπάκη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου σε συνεργασία με τα Κέντρα των Δήμων Αποκόρωνα και Πλατανιά υλοποιούν στη διάρκεια του σχολικού έτους μηνιαίες διαδραστικές συναντήσεις «Σχολής Γονέων» με ελεύθερη είσοδο.

Οι συναντήσεις αυτές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία με τη συμμετοχή τουλάχιστον ενός ειδικού επαγγελματία από κάποιο δημόσιο φορέα του Ν. Χανίων και σε συνεργασία με τα στελέχη των Κέντρων Κοινότητας.

Πληροφορίες στο Κέντρα Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου: τηλ. 2822031989 & 2822083105

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook