«Θα μου έκοβαν το λαρύγγι και θα πετούσαν το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκε κανείς», εξηγεί η γυναίκα, δηλώνοντας για μία ακόμη φορά σίγουρη ότι ο πρώην εργοδότης της «είχε μια σκοτεινή πλευρά»

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις μιας πρώην εργαζομένης στο ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον, σχετικά με την ανάρμοστη σχέση που φέρεται να είχε ο «βασιλιάς της pop» με τα μικρά αγόρια που φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του, προκάλεσαν αίσθηση αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Πολλοί αναγνώστες της συνέντευξης της Άντριαν ΜακΜάνους, που σήμερα δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο πρώην εργοδότης της ήταν όντως παιδόφιλος, και παραθέτει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που είχε βρει μέσα στην κρεβατοκάμαρά του (ως υπηρέτρια στο ράντσο του), αμφισβήτησαν ευθέως τα λεγόμενά της. «Γιατί δεν μιλούσε τόσα χρόνια; Τι την εμπόδιζε να λύσει τη σιωπή της νωρίτερα αν όντως λέει αλήθεια;», διερωτήθηκαν πολλοί χρήστες, κατηγορώντας την γυναίκα ότι απλά βρήκε έναν τρόπο να βγάλει χρήματα, σπιλώνοντας τη μνήμη του τραγουδιστή. 

Η ΜακΜάνους απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές από ανθρώπους του Τζάκσον προκειμένου να μη βγει στην τηλεόραση. «Μου είχαν πει ότι θα έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ».

Η πρώην καθαρίστρια του Τζάκσον επανέλαβε στην εκπομπή όσα είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, πριν από μερικές εβδομάδες, σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής απέναντι στους ανήλικους καλεσμένους του. 

«Τον είχα δει να χαϊδεύει και να φιλά αγοράκια, αλλά φοβόμουν να μιλήσω τότε εξαιτίας των απειλών. Είχε μια καλή πλευρά σαν άνθρωπος, αλλά είχε και μία σκοτεινή», είπε η 56χρονη. 

Το περιεχόμενο της συνέντευξης στην Daily Mail

Στο μυαλό της Άντριαν ΜακΜάνους, της γυναίκας που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, την επονομαζόμενη Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ, δεν χωράει καμία αμφιβολία: Οι καταγγελίες που ήθελαν το είδωλο της ποπ να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με αρκετούς ανήλικους φαν του είναι 100% αληθινές. 

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», είπε 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην Daily Mail, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Για την ΜακΜάνους, ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν παρά ένας αδίστακτος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό. 

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «παρελαύνουν» από την κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον. 

Όταν η ίδια έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο να το καθαρίσει, τα «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί μέσα ήταν σοκαριστικά. Η ίδια είχε «ψαρέψει» πολλάκις τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. Είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα. 

Η Άντριαν ΜακΜάνους

Όπως η ίδια ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα, κάποτε ο πρώην εργοδότης της της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του. 

Η ΜακΜάνους πιστεύει ότι ο τραγουδιστής, που έφυγε από τη ζωή πριν από μια δεκαετία, βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατομμύρια φαν του, κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργοτερα ο Τζάκσον (σύμφωνα πάντα με την ίδια) έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή. 

Ερωτηθείσα για αυτές τις «εξαφανισμένες» κασέτες, η ΜακΜάνους είπε: «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes».

Όπως εξηγεί, ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της μέρας τραβώντας σε βίντεο τους μικρούς του καλέσμένους. Το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, αν χρειαζόταν να καταγράψει κάτι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook