Κι όμως συνέβη και αυτό! Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει είναι αληθινό. 

Το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στα Χανιά τις ημέρες της έντονης βροχόπτωσης στις 13 και 14 Φεβρουαρίου “έβαλε νερά” δημιουργώντας με λιμνούλα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Είναι καινούριο “του κουτιού”, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για την κατασκευή του, δαπανήθηκε άπειρος χρόνος μέχρι τελικά να καταφέρει να ολοκληρωθεί και να δοθεί στο κοινό και το αποτέλεσμα είναι αυτό…

Το θέατρο γέμισε νερά την ημέρα της έντονης βροχόπτωσης στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας λιμνούλα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης που βρέθηκε στον χώρο σε εκδήλωση που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου καθώς και την επόμενη ημέρα το θέατρο είχε γεμίσει με πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερών.

Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχει ούτως ή άλλως πρόβλημα μόνωσης από την υγρασία αν κρίνει κανείς από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εσωτερικός τοίχος.

Αυτό το έργο χρυσοπληρώθηκε, πέρασε 40 κύματα για να ολοκληρωθεί και στο τέλος παραδόθηκε με “δόξα και τιμή”! 

Δεν είναι μόνο η απογοήτευση που χαρακτηρίζει αυτή καθ’ αυτή την εικόνα, είναι περισσότερο η θλίψη που προκαλείται όταν συνειδητοποιεί κάποιος πως αν σκύψει πάνω από τα νερά αυτά που γέμισαν το καινούριο θέατρο θα δει την παραμορφωμένη αντανάκλαση της πόλης και της χώρας στην οποία ζούμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook