Στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στοχεύει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, που θα διεξαχθούν το διάστημα 22-24 Φεβρουαρίου στον Πειραιά. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής: 

Με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιούνται αρχής γενομένης από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 24 του μήνα στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Παίδες/κορασίδες και έφηβοι/νεανίδες διεκδικούν στα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος να κολυμπήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση, όπως απέδειξε η πορεία της προετοιμασίας τους. Οπως πάντοτε για τον Ναυτικό Ομιλο, η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία από τις σημαντικότερες κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα το καλοκαιρινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Δρουμπάκη, Ζήνωνος, Θεοδοσάκη, Κάχρης, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Περάκη, Περβολαράκη, Πετράκη, Παπαστάμος, Πολυμέρου, Χαλκιαδάκης, Χατζηχριστοφή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook