Για προεκλογικά έργα έκαναν λόγο όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και όχι μόνο

Την αντίδραση όλων των δημοτικών συμβούλων στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης προκάλεσε η «Τροποποίηση – Συμπλήρωση της υπ’αριθμ. 867/2018 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά την Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Έργων 2019».

Στην διάρκεια της συζήτησης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και ενώ είχε αποχωρήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που μίλησα, η κα Νάνσυ Αγγελάκη, ο κ. Γιάννης Σαρρής, ο κ.Νίκος Παπαντωνάκης, ο κ.Σεραφείμ Ρίζος έκαναν λόγο για ένα καθαρά προεκλογικό πρόγραμμα. 

Μάλιστα ο κ.Ρίζος είπε χαρακτηριστικά πως δεν μπορώ να μην θυμηθώ τον Μαυρογιαλούρο, ενώ όλοι έκαναν λόγο για πρόγραμμα έργων που έρχεται προς ψήφιση τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές με έργα καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα.

Η κα Νάνσυ Αγγελάκη μίλησε για ένα πρόγραμμα που θα έπρεπε να εξεταστεί διαπαραταξιακά, έκανε λόγο για ένα τεχνικό πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας και χαρακτήρισε ως «ντροπή» το ότι απουσίαζε ο Δήμαρχος από την συζήτηση τέτοιου σοβαρού θέματος.

Εντύπωση προκάλεσε και η επισήμανση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Περάκη πως αυτό το τεχνικό πρόγραμμα έχει ισχύ έως τέλος Μαρτίου και πως δεν είναι δυνατόν να γίνει έργο δύο μήνες πριν τις εκλογές.

Πάντως το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τις κες Αγγελάκη και Κοκκινάκη να δηλώνουν παρούσες, οι παρατάξεις των κ.κ. Σαρρή, Παπαντωνάκη, Ρίζου να ψηφίζουν κατά όπως και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λεβεντάκης και Φραγκάκης ενώ ο κ. Περάκης απείχε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook