Κυριακή μεσημέρι 10 Φεβρουαρίου του 2019 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, στον φιλόξενο χώρο του Κρητικού κέντρου Ζορμπάς. 

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία “Αμαριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ και προσήλθαν για να συνδιασκεδάσουν Αμαριώτικα. Ο Πρόεδρος Νίκος Κραουνάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με Υγεία προσωπική και οικογενειακή. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Μουρτζανός.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Αμαριώτικη Ριζίτικη Παρέα να αποδίδει το ριζίτικο τραγούδι « Νά ’χα περβόλι δροσερό »

Με εξασφαλισμένη την διασκέδαση από τον εξαιρετικό λυράρη Νίκο Γωνιανάκη και το συγκρότημα του κράτησαν το κέφι των καλεσμένων μας μέχρι αργά το απόγευμα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του χορευτικού από τον Σύλλογο Κρητών Πετρούπολης με επικεφαλής τον καταξιωμένο δάσκαλο κρητικών χορών Βασίλη Μουρτζανό, που άνοιξε το χορό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός που απεύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό στους καλεσμένους μας.

Επίσης παραβρέθηκαν και μας τίμησαν : Ο Επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Στέφανος Αντωνακάκης ,ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιος Μαριδάκης, οι Στρατηγοί ε.α Αντώνης Μυτιληνάκης και Σταύρος Φωτάκης, ο Συνταγματάρχης ε.α Γεώργιος Χαραλαμπάκης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ωροπού & πέριξ και εκπρόσωπος της ΠΟΚΠΣ Αντώνης Γιαννουλάκης, από την Εφημερίδα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΝΕΑ η Φωφώ Ζουλάκη.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook