Στον δήμο Αποκόρωνα θα γίνει 1η Μαρτίου και στο δήμο Κισσάμου στις 3 Μαρτίου

Λόγω των αναμενόμενων άσχημων καιρικών συνθηκών των ερχόμενων ημερών, αναβάλλεται η προγραμματισμένη δεντροφύτευση της Δευτέρας 25/2/2019 στην τοποθεσία καρύδι στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών – Βάμου για την Παρασκευή 01 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ.

Επίσης, για τον ίδιο λογο κρίνεται απαραίτητη η αλλαγή ημερομηνίας της δεντροφύτευσης που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Κυριακη στην Κίσσαμο . Η νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η δεντροφύτευση είναι την επόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Η ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσαμου σε συνεργασία με την  Εθελοντική Ομάδα του Μαραθωνίου Κρήτης και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών &  Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου Κισσάμου , για την προστασία της βιοποικιλότητας των δασικών μας εκτάσεων στα πλαίσια υλοποίησης της δεύτερης φάσης του προγράμματος των περιβαλλοντικών του δράσεων «Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω και Δενδροφυτεύω» σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να συμμετέχετε στην  Δεντροφύτευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στον Δήμο  Κισσάμου και συγκεκριμενα στην περιοχή  Γαλανού Κάμπος και  στου Μέρι το πηγάδι του οικισμού Καλυβιανής στην Τ.Κ Γραμβουσας.

Παρακαλούμε όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε στην δεντροφύτευσει η ώρα συνάντησης είναι  9:45 στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Απαραίτητη προϋπόθεση να κρατάτε το σκαλιστήρι σας.

Η συμμετοχή όλων μας αποτελεί δείγμα αγάπης για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος. 

   * Αναχώρηση  από Χανιά από την πλατεία Δημοτικής αγοράς με λεωφορείο της ευγενικής χορηγίας του ΚΤΕΛ Χανίων ώρα 09:00 το πρωί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 για Δήμο Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook