Την παραίτηση του έθεσε δημόσια ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης σε περίπτωση, όπως είπε ο ίδιος, που αποδειχθεί από την έρευνα της Εισαγγελίας ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο της οικογένειας στον Γεροπόταμο.

To θλιβερό ατύχημα στον Γεροπόταμο μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης τόνισε δημόσια πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη για την τραγωδία που κόστισε την ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. "Αν η Εισαγγελεία καταλήξει στο ότι έχω ευθύνη τότε θα παραιτηθώ" είπε αρχικά και στην συνέχεια πέταξε το μπαλάκι στην... λάθος εκτίμηση του μετεωρολόγου Μανώλη Λέκκα λέγοντας πως "η ενημέρωση που είχαμε από τον κύριο Λέκκα ήταν πως δεν θα έχουμε βροχές στη Νότια Κρήτη αλλά κυρίως στην πόλη του Ηρακλείου".

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κύριος Κουκιαδάκης τόνισε: "Αντί να σεβαστούμε τους τέσσερις νεκρούς, έχουμε βγει και μιλάμε για αρμοδιότητες (αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Δήμο Φαιστού). Πήγα στον Εισαγγελέα ζητώντας την επίσπευση της διαδικασίας και καλό θα είναι να σεβαστούμε τους νεκρούς και να σταματήσουμε τις κοκορομαχίες".


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook