Για τις καθημερινές μεταδόσεις του ο Τσου κέρδιζε 74 δολάρια την ημέρα από όλους όσοι κάθονταν στην οθόνη του υπολογιστή τους προκειμένου να τον δουν να πίνει μέσω της πλατφόρμας Liaoliao

Θύμα της ματαιοδοξίας του έπεσε ένας Κινέζος ο οποίος αφού για τρεις μήνες έπινε από αλκοόλ μέχρι μαγειρικό λάδι, τελικά πέθανε.

Ο Τσου, όπως ήταν το όνομά του, έχασε τη ζωή του στις 31 Δεκεμβρίου αφού έκανε ζωντανή μετάδοση με τον ίδιο να πίνει αλκοόλ σε ένα σουπερμάρκετ στην πόλη Νταλιάν.

«Δεν πέθανε επειδή ήπιε εκείνη την ημέρα αλλά γιατί το έκανε ακατάπαυστα για τρεις μήνες. Έπινε μπύρες και άλλα πράγματα χωρίς να σταματάει ούτε για μια ημέρα» δήλωσε φίλος του στην South China Morning Post.

Αφού έφυγε από το σούπερμαρκετ ο Τσου μπήκε σε ένα ταξί με τον οδηγό του να ενημερώνει την αστυνομία για την κατάσταση του επιβάτη του ενώ τον μετέφερε στο νοσοκομείο στο οποίο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις καθημερινές μεταδόσεις του ο Τσου κέρδιζε 74 δολάρια την ημέρα από όλους όσοι κάθονταν στην οθόνη του υπολογιστή τους προκειμένου να τον δουν να πίνει μέσω της πλατφόρμας Liaoliao. Σύμφωνα με άλλον φίλο του σε ένα από τα βίντεο ο Τσου έλεγε «δεν αντέχω άλλο» αλλά οι «πελάτες» ζητούσαν και άλλες εικόνες.

Ένας από τους χειριστές των «εικονικών δωματίων» στα οποία γίνονταν οι μεταδόσεις του Τσου δήλωσε ότι νιώθει «μερικώς υπεύθυνος» για το θάνατό του. Όσο για τους διαχειριστές της πλατφόρμας το μόνο που έκαναν ήταν να αποσύρουν τα βίντεο με τον Τσου και να μπλοκάρουν την πρόσβαση στο λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook