Ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης εντάχθηκε στην Ακαδημία του ΑΟ Χανιά, αναλαμβάνοντας την ομάδα Κ12.

Ενας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έβγαλαν τα Χανιά τις προηγούμενες δεκαετίες, επιστρέφει στον ΑΟΧ αυτή τη φορά ως προπονητής στην Ακαδημία.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας έχει ως εξής:

Η Ακαδημία του ΑΟ Χανιά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παπαδομανωλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα Κ12, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων. 

Ευχαριστούμε θερμά τον μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Κ12, Απόστολο Τζόκα, για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 13 Ιουλίου 1974 ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Ηρακλή Νεροκούρου και στη συνέχεια τίμησε τη φανέλα του ιστορικού ΑΟ Χανιά, παίζοντας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε ακόμη με Μαρκό (δύο σεζόν) και ΑΕ Χανιά. Επαιξε ακόμη σε Πλατανιά, Αστέρα Ρεθύμνου, Σπάθα, Πανακρωτηριακό και Νεάπολη.

Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε ως παίκτης-προπονητής στη Σπάθα και στη συνέχεια ακολούθησε η Κ17 του Πλατανιά. Την περασμένη σεζόν ήταν στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του ΟΦΗ. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook