Πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη, με ανατροπή, βρέθηκε ο Πλατανιάς αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος, με πέναλτι, από τη Δόξα Δράμας για το τελικό 2-2.

Εστω και έτσι οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα, σε έναν αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (23/02), υπό το φως των προβολέων. 

Ο Πλατανιάς έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Κόρτσταμ, που “έσφιξε τα δόντια” για να αγωνιστεί, αλλά “λύγισε” στο 24′. Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0, όταν ο Κρουθ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Βασιλειάδη σε σουτ του Πεταυράκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Με τον “αέρα” του γκολ η Δόξα έφτασε κοντά και στο 2-0 με τον πρώην “ερυθρόλευκο” Πατράλη (31′), αλλά ο Βασιλειάδης ενήργησε θετικά. 

Μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς έφερε τα “πάνω-κάτω” και αφού ισοφάρισε αρχικά με τον Καραγκούνη (59′), έπειτα από κόρνερ του Στ. Ποζατζίδη, έφτασε στην ανατροπή στο 64′ με τον Μιγκέλ να σημειώνει το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 84′ όταν και δόθηκε πέναλτι πάνω στον Σιώπη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρής για το τελικό 2-2. Ο σκόρερ των “μαυραετών” έσωσε την ομάδα του στις καθυστερήσεις διώχνοντας το σουτ του Νίλι στη γραμμή.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής) – Φράγιος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Δόξα Δράμας (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Σιώπης, Ανδρέου (77′ Σαμπανίδης), Καψάλης, Πεταυράκης, Μακρης, Μπαϊκαρά, Πατράλης, Κρουθ (89′ Λεμονής), Μάρτινς (46′ Αυγενικού), Δούμτσιος.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (24′ λ.τρ. Στ. Ποζατζίδης), Καραγκούνης, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπανικολάου (74′ Πουρζιτίδης), Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook