Πολλά παράπονα έχει από τον διαιτητή Βουρνέλη ο Πλατανιάς, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Γιάννη Τάτση. 

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας μπορεί να μην κατανόμασε τον Μακεδόνα τεχνικό, αλλά τον “φωτογράφισε” αναφέροντας τα εξής: «Ο λόγος που δε φτάσαμε στη νίκη ήταν αφενός οι τελικές χαμένες ευκαιρίες που είχαμε και αφετέρου ένας άνθρωπος που δεν ξέρω εάν απόψε θα κοιμηθεί ήσυχος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι φτάσαμε ένα βήμα από το να πάρουμε τη νίκη. Αυτό δεν έγινε όμως κι έτσι πήραμε την ισοπαλία. Προσπαθώ να συγκρατήσω τα λόγια μου και να είμαι προσεκτικός… Ισως δεν πρέπει να πω τίποτα και δεν θα πω τίποτα. Ο λόγος που δε φτάσαμε στη νίκη ήταν αφενός οι τελικές χαμένες ευκαιρίες που είχαμε και αφετέρου ένας άνθρωπος που δεν ξέρω εάν απόψε θα κοιμηθεί ήσυχος… Καθαρά αγωνιστικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, ειδικότερα μετά το 1-0 της Δόξας. Είχαμε φάσεις κατοχής, κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια μας και στο ημίχρονο η εντολή που έδωσα προς τα παιδιά ήταν να συνεχίσουμε να κρατάμε την μπάλα και να κάνουμε τελικές προσπάθειες, κάτι το οποίο έγινε. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Οπως προείπα, όμως, υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι που δε μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Με όσα λέω, δεν θέλω να μειώσω την ιστορική ομάδα της Δόξας, ούτε τους παίκτες της, ούτε αφήνω κάποια υπονοούμενα για την Δόξα, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η αλήθεια. Κλείνοντας, θέλω να πω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω κανένα παράπονο, καθώς τρέξαμε, παίξαμε καλή επίθεση και καλή άμυνα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζουμε».

Για την καλή παρουσία του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχε ξεκινήσει η καλή μας παρουσία μετά το 1-0 της Δόξας. Θεωρώ ότι ήταν καθαρά ψυχολογικό θέμα. Αυτό που είπα στα παιδιά στο ημίχρονο ήταν ότι φοβηθήκαμε παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε τη Δόξα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. Σέβομαι την Δόξα, όπως και τον κ. Βεργέτη, του οποίου εκτιμώ το ήθος. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που μπορούμε, με αυτοπεποίθηση και ό,τι βγει. Νομίζω ότι ήταν καθαρά ψυχολογικό θέμα. Τώρα, εάν εννοείτε για κάποιες τακτικές κινήσεις, αυτές γίνονται σε κάθε παιχνίδι».

Για τον «άνθρωπο» στον οποίο αναφέρεται και ποιο θεωρεί ότι θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για μας ήταν η νίκη. Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ειδικότερα στο β’ ημίχρονο, ανεβάσαμε πάρα πολύ την απόδοση μας, ανατρέψαμε το σε βάρος μας 1-0, το οποίο έγινε 1-2 υπέρ μας και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν βοήθησε τον Πλατανιά ο τραυματισμός του Μάρτινς: «Ισως. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή. Η Δόξα έχει καλούς παίκτες γενικότερα, καλό ρόστερ, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης -ξέρετε κι εσείς καλύτερα- είναι βαρόμετρο».

Για το αν το καλό σερί αποτελεσμάτων βοήθησε τον Πλατανιά να έχει την εικόνα του β’ ημιχρόνου: «Εχουμε γενικά καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια και όσο περνάει ο καιρός, έχουμε καλή απόδοση. Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικό, όπως και σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού καλύτερη εικόνα. Είπα και πριν, ότι ήταν καθαρά ψυχολογικό θέμα».

Για το αν είναι στόχος η 2η θέση: «Ο στόχος είναι όπως ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι, ή μάλλον από τότε που ανέλαβα την ομάδα, να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Εχουμε τριετή συμβόλαια για να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο το ρόστερ και πολλούς παίκτες, όπως γινόταν. Από κει και πέρα θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία και να μπούμε στη δεκάδα. Εννοείται βέβαια ότι δεν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και δεν παίζουμε για να χάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορούμε να το κερδίσουμε; Να το κερδίσουμε. Ετσι πηγαίνουμε όλο αυτό το διάστημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook