Δεν θα ανοίξουν σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και βρεφονηπιακοί σταθμοί – Δείτε σε ποιες περιοχές

Τελευταία ενημέρωση: 21:19

Ο ένας μετά τον άλλο δήμοι των Χανίων έλαβαν την απόφαση να μην λειτουργήσουν σχολικές μονάδες την Δευτέρα, λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία αλλά και της πρόβλεψης οτι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν.

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, τη Δευτέρα 25/2 στον δήμο Πλατανιά, έλαβε ο δήμος λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί σε Σκηνέ, Καμισιανά και Βουκολιές.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στον δήμο Χανίων καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί (δείτε εδώ την ανακοίνωση του δήμου Χανίων)

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και στον Αποκόρωνα, έλαβε ο δήμος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: 

Με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ανακοινώνεται η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των
βαθμίδων εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) αύριο Δευτέρα   25 Φεβρουαρίου  2019, λόγω έντονης βροχόπτωσης  που πιθανών να δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα κατά τόπους πτώση βράχων και χωμάτινων όγκων θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των διερχόμενων.”

Αντίθετα, στον δήμο Κισσάμου, θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία όχι όμως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί (δείτε εδώ την ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου)

Κλειστά σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση θα παραμείνουν και τα σχολεία στα Σφακιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook