Στον φροντιστή της ομάδας, Αποστόλη Κουνδουράκη, για την απώλεια της μητέρας του, αφιέρωσαν οι παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού τη νίκη επί των Τρικάλων. 

Με την αφιέρωση αυτή ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, που αποτέλεσε τη “χρυσή αλλαγή” του Αλέκου Βοσνιάδη. 

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πρώτα απ’ όλα θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε ένα μέλος της ομάδας, στον φροντιστή μας τον Αποστόλη και την οικογένειά του, γιατί πέρασε δύσκολες μέρες χάνοντας ένα τόσο κοντινό του πρόσωπο (τη μητέρα του). Θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, γιατί στάθηκε δίπλα μας παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούσε και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο από τη βροχή που έριχνε το τερέν δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Εμείς μπορώ να πω ότι το θέλαμε λίγο παραπάνω από τον αντίπαλο, το “ψάξαμε” περισσότερο και δικαιωθήκαμε με ένα γκολ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook