Οι Γιάννης Μανούσακας Βλαντάς, Γιάννης Καλαιτζάκης, Μανώλης Μενεγάκης, Νεκτάριος Παπαβασιλείου στον συνδυασμό  «Κρήτη Μπροστά»

Γιάννης Μανούσακας Βλαντάς

“Η ενασχόληση με τα κοινά ήταν για εμένα πάντα μια πρόκληση.  Πρόκληση γιατί πιστεύω ότι για να πάει ένας τόπος μπροστά χρειάζεται όραμα, ιδέες, όρεξη, γνώσεις και αγάπη για τον τόπο σου. Μπορεί να με πουν και τοπικιστή, αλλά ναι την Κρήτη την έχω κορώνα στο κεφάλι μου, από άκρη σε άκρη. 

Όλα τα παραπάνω τα έχω εφαρμόσει στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, θα τα κάνω και πράξη την επόμενη των εκλογών.  
Η Κρήτη έχει μείνει πίσω και δεν της αξίζει. 

Για τους λόγους αυτούς, αποδέχτηκα άμεσα την πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης, Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη και συστρατεύτηκα μαζί του ώστε να πάμε την Κρήτη Μπροστά. 

Με Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, με τα άξια στελέχη που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια μας, η Κρήτη θα πάει Μπροστά. 

Μπορούμε, θέλουμε και ξέρουμε πώς να φτάσουμε το νησί μας στο επίπεδο που του αξίζει. 

Η Κρήτη άμεσα πρέπει να γίνει το σήμα κατατεθέν της χώρας μας. 
Πρέπει να είναι ο Νο1 τουριστικός προορισμός της νότιας Ευρώπης. 
Πρέπει να είναι περιφέρεια πρότυπο στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. 
Πρέπει το παράδειγμα της ανάπτυξης να δοθεί από την Κρήτη προς όλη τη χώρα. 

Εμείς μπορούμε να το πράξουμε. 

Απλά γιατί εμείς δεν χρωστάμε σε κανένα, δεν μας δένει κανείς και έχουμε για ασπίδα μας την αγάπη για την Κρήτη.

Γιάννης Μανούσακας Βλαντάς
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Χανίων”

Γιάννης Καλαντζάκης

“Είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Κρητη Μπροστά” και επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη   γιατί θέλω μια Περιφέρεια η διοίκηση της οποίας δε θα αρκείται στη διαχείριση, αλλά θα έχει όραμα και θα κάνει τη διαφορά,

Γιατί επιθυμώ να μεταφέρω στον τόπο μου την εμπειρία εφαρμογής επιτυχημένων πολιτικών σε ευρωπαϊκές περιφέρειες,

Γιατί θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας να διεκδικήσει η περιφέρεια περισσότερες αρμοδιότητες και μεγαλύτερη αυτονομία,

Γιατί η θητεία μου στη διοίκηση και το επιχειρείν μου έχει διδάξει ότι υπάρχουν ο τρόπος και οι ευκαιρίες ώστε η Περιφέρεια να κάνει τη ζωή των Κρητικών καλύτερη,

Γιατί με συγκινεί η σκέψη μιας Κρήτης που είναι «λέφτερα μπροστά», ένα αξιοζήλευτο παράδειγμα για όλη την Ελλάδα.”

Μανώλης Μενεγάκης

Συμμετέχω στις εκλογές της περιφερειακής αυτοδιοίκησης για να ενεργοποιήσουμε τον αναπτυξιακό της ρόλο σε όλους τους τομείς. Στα σημαντικά έργα σχεδιασμού, τις υποδομές, την ενίσχυση της παραγωγής, τον τουρισμό, την ποιότητα, την παιδεία και τον πολιτισμό που ενδιαφέρουν ολόκληρη την Κρήτη αλλά και ιδιαίτερα την περιφερειακή ενότητα Λασιθίου και τους δήμους της. Χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις, με πνεύμα δημοκρατικής συνεργασίας, συνθέτοντας δημιουργικές ιδέες, παράδοση και μοντέρνες επιρροές με την πραγματικότητα. Μοιράζομαι εκ τούτου μαζί σας την απόφασή μου να συμμετάσχω σε μια κίνηση με στόχο να φύγουμε από την αδράνεια.

Ξεχωρίζω την προσπάθεια που ξεκινάει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Είναι ένας νέος αξιόλογος άνθρωπος, με δημιουργικές ιδέες και εμπειρία στην Περιφέρεια Κρήτης ως σύμβουλος την τελευταία περίοδο, ο οποίος αγαπάει την αυτοδιοίκηση χωρίς να είναι «επαγγελματίας» πολιτικός. Έχει πολιτική συγκρότηση χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και θεωρώ ότι μαζί του μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας βήματα μπροστά. Κάνω την ελεύθερη επιλογή να ασχοληθώ ενεργά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη γι’ αυτό. Συντάσσομαι σε αυτήν την προσπάθεια ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου.

Χρειαζόμαστε ως Κρήτη και ως Λασίθι να αγωνιστούμε για την βελτίωση του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα είναι το αποτελεσματικότερο κίνητρο για να επιλέξει κάποιος να δημιουργήσει την οικογένειά του εδώ. Μαζί με την προώθηση κατάλληλων υποδομών και υπηρεσιών ο τόπος μας θα γίνει πιο ελκυστικός για να μείνουν οι νέοι, να επιστρέψουν όσοι λείπουν και να έρθουν και πολλοί άλλοι αυξάνοντας τον πληθυσμό μας, δίνοντάς του πρόσθετη δυναμική.

Με την ευχή να υπάρξει ένα νέο παράδειγμα από όσους έχουν θέσεις ευθύνης που να κάνει τον ωραίο τόπο μας καλύτερο, πιο συμμετοχικό και πιο ανθρώπινο για να ζεις σ’ αυτόν.

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και σας ζητώ με κάθε σεβασμό να μας στηρίξετε με την ψήφο σας.

Νεκτάριος Παπαβασιλείου

Αγαπητές – Αγαπητοί,
Ζώ σε ένα Τόπο ξεχωριστό.
Με έντονες, φυσικού κάλλους εναλλαγές, με εξαιρετικό πολιτισμό.
Σε ένα Τόπο που παράγει. Σε ένα Τόπο που συμμετέχει δυναμικά στην οικονομία της Χώρας.

Και Ανθρώπους με όραμα, εργατικούς, δυνατούς, πρωτοπόρους και εξωστρεφείς με ιδιαίτερες παραδοσιακές καταβολές και ικανότητες.
Αλλά και σε ένα Τόπο που δεν τυγχάνει της άμεσης επιλογής, διαχείρισης και απόδοσης λύσεων στα λογής προβλήματα που αναμφισβήτητα, θα επέφεραν θετικό πρόσημο ανάπτυξης και προοπτικής.

Με τις σκέψεις αυτές, με πίστη και τη βεβαιότητα, ότι μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για το Νομό Λασιθίου, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη να συμπορευτούμε σε ένα αγώνα καλό με προτάσεις και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για μια νέα, καλύτερη  Κρήτη και ένα Λασίθι αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του.

Στέκομαι με σεβασμό και ειλικρίνεια δίπλα σας και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης».

Με αγάπη και εκτίμηση,
Νεκτάριος Παπαβασιλείου
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Λασιθίου
ΜΒΑ – Οικονομολόγος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook