Λόγω υπερχείλισης ποταμού – Προειδοποίηση και για απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από χθες το δήμο Κισσάμου με αποτέλεσμα, οι ήδη πληγείσες από την προηγούμενη κακοκαιρία στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, να δέχονται ένα ακόμη “χτύπημα” που μεταφράζεται σε μεγαλες κατολισθήσεις, καταστροφές στο οδικό δίκτυο, απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων αλλά και προειδοποίηση σε κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίπτωση εκκένωσης των σπιτιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Κισσάμου, ανακοίνωσε οτι όλες οι κατοικίες που βρίσκονται παραπλεύρως του Τυφλού Ποταμού από τον Κατσοματάδο έως και Καλουδιανά να είναι σε ετοιμότητα διαφυγής και απομάκρυνσης από τις οικίες, λόγω υπερχείλισης του ποταμού.  

Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα σήμερα το πρωί εκκενώθηκαν σπίτια στον Αλικιανό και στο Χλιαρό του δήμου Πλατανιά, εξαιτίας κατολισθήσεων και πλημμυρων.

Επίσης, ο δρόμος από Τοπόλια έως Μύλους της Τ.Κ. Βλάτους είναι κλειστός λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή.

Ο δρόμος από Αμυγδαλοκεφάλι προς  Κάμπο δια μέσου Αφρατόλακκου είναι κλειστός.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτοί που μετακινούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τηρώντας κατά τη μετακίνησή τους χαμηλές ταχύτητες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook