Η δράση έχει ως σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα του συνεδρίου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να γίνει μέρος του μεγαλύτερου συνεδρίου.

Η καρδιά της startup επιχειρηματικότητας, αρχίζει και πάλι να χτυπά στην Κρήτη και οι ετοιμασίες για το Startup Europe Week Crete 2019 είναι ήδη πυρετώδεις.

Οι διοργανωτές μας προσκαλούν στη δράση YEC Talks about Startup Europe Week Crete που είναι ένα ενημερωτικό event με σκοπό την παρουσίαση του συνεδρίου θεσμό για την επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην Κρήτη, που γίνεται φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Δευτέρα 25/2/2019 στις 13:00 στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, αίθουσα Δ1Α.
  • Τρίτη 26/2/2019 στις 12:00 στο Παεπιστήμιο Ηρακλείου, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, αίθουσα Α121.
  • Τρίτη 26/2/2019 στις 14:00 στο ΤΕΙ Ηρακλείου στην αίθουσα σεμιναρίων ΣΔΟ (1ος όροφος) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης και την Εθελοντική ομάδα ConnecTEIng.

** Για τις ημερομηνίες και ώρες των αντίστοιχων δράσεων σε Πολυτεχνείο Κρήτης και ΤΕΙ Αγίου Νικολάου θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Η δράση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και να λάβουν πληροφορίες για το πως μπορούν να γίνουν μέρος του μεγαλύτερου συνεδρίου για την startup επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, το Startup Europe Week Crete 2019!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του event:

– Παρουσίαση YEC (Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός)

– Παρουσίαση Agenda/Workshops του συνεδρίου Startup Europe Week Crete 2019

– Γιατί να παρευρεθείς στο Startup Europe Week Crete 2019

α) Ως σύνεδρος

β) Ως εθελοντής

γ) Για να παρουσιάσεις το πρότζεκτ σου (ερευνητικό, δημιουργικό ή επιχειρηματικό).

Αμέσως μετά το πέρας της ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών, με σκοπό τη γνωριμία και συζήτηση του ρόλου όλων, όπως επίσης να κανονίσουμε την επόμενη συνάντησή μας πριν την ημέρα του συνεδρίου.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook