Αναβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας επιχείρηση μεταφοράς δύο ασθενών από την Κάντανο στο Νοσοκομείο Χανίων καθώς τα σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καθιστούν αδύνατη την προσπέλαση, ακόμα και των διασωστών, από δρόμο που έχει καταρρεύσει.

Ενας νεφροπαθής και μια γυναίκα που υπέστη εγκεφαλικό, είναι σε αναμονή με τα σωστικά συνεργεία να σχεδιάζουν νέα διαδρομή προκειμένου να μπορέσουν να προσεγγίσουν, παραλάβουν και μεταφέρουν τους ασθενείς στα Χανιά.

Η επιχείρηση “σκοντάφτει” στην περιοχή Στροβλές, όπου έχει καταρρεύσει ολόκληρο τμήμα του δρόμου ενώ στο “τραπέζι” έπεσε και η λύση της εναέριας μεταφοράς τους, μέσω ελικοπτέρου. 

Κάτι τέτοιο ωστόσο, ακόμα και αν αποτελέσει μέρος της επιχείρησης μεταφοράς τους από Κάντανο προς Χανιά, θα γίνει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Το περιστατικό πάντως, αναδεικνύει αυτό που οι αρμόδιες αρχές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις επόμενες ημέρες, την μεταφορά δηλαδή έκτακτων περιστατικών από αποκλεισμένες περιοχές, αφού ο νομός έχει σπάσει σε 4 κομμάτια, με αδυναμία σύνδεσης των Χανίων  με Πλατανιά, Κίσσαμο και Κάντανο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook