Το προεδρικό αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στην αεροπορική βάση της Σούδας, ωστόσο άλλαξε πορεία.

Οι άσχημες κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν την Κρήτη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν επέτρεψαν ούτε την προσγείωση του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό των Αμερικανών, το Air Force One, επρόκειτο να κάνει στάση στη Σούδα για ανεφοδιασμό, περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, θα μετέφερε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ, όπου την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηνωμένων Πολιτειών-Βόρειας Κορέας.

Αν και όλα ήταν έτοιμα και καθώς ήδη υπήρχε κινητικότητα στην αεροπορική Βάση της Σούδας από μέλη της ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ που είχαν φτάσει στην Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες, το πρόγραμμα άλλαξε εκτάκτως και το αεροσκάφος προσγειώθηκε ανατολικότερα, σε άλλη -άγνωστη- τοποθεσία, όπου και τελικά πραγματοποιήθηκε ο ανεφοδιασμός του μεγάλου αεροσκάφους για να συνεχίσει το ταξίδι του προς το Βιετνάμ.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook