Μια κρητική εταιρεία που τα τελευταία χρόνια επενδύει συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων σκυροδέματος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13/02/2019 στο ξενοδοχείο ¨Σαμαριά¨ (Κυδωνίας 69, Χανιά) η ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία «ΜΙΧ.Ι.ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ», για τα προϊόντα της με τον διακριτικό τίτλο “ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ”.

Αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας κος Ελευθέριος Σταγάκης, ο οποίος και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

Στη συνέχεια ο κος Δημήτριος Λιανός, Δ/ντής Εργοστασίου Τσιμέντων & Λατομείων Χάλυψ, παρουσίασε τις δραστηριότητες του HEIDELBERGCEMENT Group στην Ελλάδα, καθώς και την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την διοργανώτρια εταιρεία, η οποία ξεκινώντας από την προμήθεια του clinker για την παραγωγή τσιμέντου, έχει εξελιχθεί σε πολύπλευρη συνεργασία στρατηγικής σημασίας.

Η κα Ευδοξία Μυστακίδου, Δ/ντρια Ποιοτικού Ελέγχου & Ανάπτυξης της «ΜΙΧ.Ι.ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ» έκανε μία αναλυτική παρουσίαση που αφορούσε την παραγωγή, τις προδιαγραφές και την τυποποίηση των παραγόμενων τύπων τσιμέντου με τον διακριτικό τίτλο “ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ”, με έμφαση στις διαδικασίες που εφαρμόζει η εταιρία μέσω των οποίων διασφαλίζεται ταυτόχρονα η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και το χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τέλος ο κος Σπύρος Μέγας, Δ/ντής Έργου Φράγματος Αποσελέμη – ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε., παρουσίασε ένα από τα σημαντικότερα έργα που έγιναν στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια, του Φράγματος Αποσελέμη και των κατασκευαστικών, τεχνικών απαιτήσεων και προκλήσεων που δημιουργήθηκαν και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς καθόλη την διάρκεια κατασκευής του. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ιδιαίτερα υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο, οι οποίες ικανοποιήθηκαν πλήρως με την χρήση των υλικών (τσιμέντο, προκατασκευασμένα στοιχεία κλπ) που παράγει η εταιρεία.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πολλά μέλη του επιστημονικού και τεχνικού κλάδου των Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ, μηχανικοί, κατασκευαστές, εργολάβοι), ενώ μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook