Ο Μανώλης Αβραμάκης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου επιτέθηκε στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη μετά τις χθεσινές του δηλώσεις.

Αναλυτικά η επιστολή του Μανώλη Αβραμάκη

Πράγματι κ. Μαρκογιαννάκη είναι ντροπή.

Χρειάζεται όμως  ΠΟΛΥ  ΘΡΑΣΟΣ, σεις που φιλοδοξείτε να εκπροσωπήσετε την περιφέρεια Κρήτης, να εγκαλείτε άλλους για τις δικές σας ευθύνες.

Όταν για όλα τα προηγούμενα χρόνια,  κοντά 40, με βάση  τα επίσημα στοιχεία, με ευθύνη και των κυβερνήσεων της ΝΔ έγιναν μόλις 50 χιλιόμετρα του ΒΟΑΚ,  ένα ( 1 )  χιλιόμετρο τον χρόνο. Αντίθετα σήμερα, η χώρα επιβραβεύεται από την Ε.Ε.  με 120 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ  ΕΥΡΩ  επιπλέον ως δώρο, για την  γρήγορη αποπεράτωση του νέου τμήματος ΒΟΑΚ, γιατί αυτή η κυβέρνηση σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων, τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο  και αποτελεσματικότερο τρόπο, ενώ η παράταξη που εκπροσωπείτε χρεοκόπησε την χώρα.

Αυτό το μέρος της ανακοίνωσης σας, «Είναι ντροπή,  λοιπόν η Κρήτη που τόσα προσφέρει στη χώρα, να έχει αυτή την αντιμετώπιση από το Κράτος. Και θέλει θράσος όσοι άσκησαν διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια να παριστάνουν σήμερα ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και να ζητάνε κι άλλες ευκαιρίες »,  στείλτε το στον γραμματέα  και τον αρχηγό του κόμματος σας, είναι οι πλέον αρμόδιοι για να το παραλάβουν.

ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook