Η κολώνα του ηλεκτρικού δικτύου έχει «ξεκουφίσει» και στηρίζεται πάνω στο πεύκο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει

Μετά από δύο ημέρες εντατικών εργασιών, σήμερα ολοκληρώνεται ο καθαρισμός στην οδό Πλουμιδάκη από την πτώση του τεράστιου πεύκου που συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Όμως στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Πλουμιδάκη και Τζανακάκη υπάρχει μια κατάσταση που τρομάζει όποιον την βλέπει.

Η μεγάλη τσιμεντένια κολώνα του ηλεκτρικού δικτύου έχει «ξεκουφίσει» και στηρίζεται πάνω σε ένα επίσης πολύ μεγάλο πεύκο το οποίο και αυτό φαίνεται έτοιμο να πέσει.

Εάν συμβεί αυτό υπάρχει άμεσος κίνδυνος για ανθρώπινα θύματα καθώς  κολώνα και πεύκο θα πέσουν πάνω στην οδό Τζανακάκη με την συνεχή και μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των διπλανών εργασιών, θα κοπεί και το μεγάλο πεύκο  προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο πτώσης του.

Πάντως στέλεχος του ΔΕΔΔΗΕ είπε στο Flashnews.gr, πως δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει απο μόνη της η τσιμεντένια κολώνα και καθώς τώρα όλα τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση, στην συνέχεια θα επέμβουν και εκεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook