Εν μέσω δυσκολιών και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Πλατανιά από την κακοκαιρία οι “ερυθρόλευκοι” άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Απόλωνα Πόντου.

Με δελτίο Τύπου η ομάδα αναφέρεται στις καταστροφές που δημιούργησε η κακοκαιρία και δεν άφηνουν ανεπηρέαστη την ομάδα, ενώ γίνεται λόγος και για την κάκιστη διαιτησία που συνάντησε στη Δράμα η ομάδα, όπου υποχρεώθηκε με “τραβηγμένο από τα μαλλιά” πέναλτι σε ισοπαλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής: 

Για την ομάδα μας οι τελευταίες μέρες μόνο εύκολες δεν ήταν.

Από τη μία αντιμετωπίσαμε το Σάββατο μια κάκιστη διαιτησία, η οποία μας στέρησε μια σπουδαία επιτυχία μέσα στη Δράμα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο…

Με την επιστροφή μας στη βάση, είδαμε τον τόπο μας να δοκιμάζεται από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών. Μαζί του δοκιμάζεται και η αντοχή των ανθρώπων του, που βλέπουν κόπους γενεών να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και να καταστρέφονται.

Παρά τις δύσκολες αυτές ώρες, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε τα όσα συνέβησαν στη Δράμα και να αφοσιωθούμε στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα οφείλουμε να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, παρά τα εμπόδια που μπαίνουν και στην ομάδα μας, από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις καταστροφές στον Πλατανιά, που μόνο ανεπηρέαστους δεν μας έχουν αφήσει.

Σήμερα (26/02) η πρόσβαση στο Μάλεμε ήταν εφικτή και η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, ξεκίνησε. Στη προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και στη βελτίωση φυσικής κατάστασης. Πήραν κανονικά μέρος όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Κόρτσταμ που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Δόξα και ακολούθησε θεραπεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook