Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας από σήμερα παρέχει δωρεάν πακέτο για μηνύματα, λεπτά αλλά και SMS, στους πληγέντες του νομού Χανίων και Ρεθύμνου

Μετά από αίτημα, Χανιώτη, η εταιρεία Vodafone, αποφάσισε να προσφέρει από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 5 Μαρτίου, σε όλους του συνδρομητές Vodafone καρτοκινητής αλλά και συμβολαίου, 1.500′ προς όλους, 500sms και 1GB ίντερνετ, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν σε αρκετές περιοχές, όπου δεν έχει αποκασταθεί ούτε το οδικό δίκτυο, ούτε η ηλεκτροδότηση.

Επιπλέον έχει γίνει αναστολή εισπρακτικών διαδικασιών για όλη την Κρήτη.

Αναλυτιικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

” Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για επικοινωνία στις περιοχές των Νομών Χανίων & Ρεθύμνου που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προσφέρουμε στους συνδρομητές μας (Ιδιώτες & Επαγγελματίες) αυτόματα & εντελώς δωρεάν από 27 Φεβρουαρίου έως και 05 Μαρτίου:

Συνδρομητές Κινητής Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής​ (1.500′ προς όλους, 500sms & 1GB)
Συνδρομητές Σταθερής (1.500′ προς κινητά Ελλάδας). Επιπλέον,  έχει γίνει αναστολή εισπρακτικών διαδικασιών για όλη την Κρήτη”. 

Οι συνδρομητές vodafone, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι οι ίδιοι για να λάβουν την προσφορά, θα τους έρθει ένα μήνυμα που θα τους ενημερώνει για την συγκεκριμένη ενέργεια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook