Στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης 

Ο κ. Πολάκης, βρίσκεται στα Χανιά, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, για το μέγεθος των ζημιών, τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στις καλλιέργειες, ενώ στη συνάντηση βρίσκεται και ο προιστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Αποστόλης Βουλγαράκης, τόνισε ότι προέχουν τα έργα στο οδικό δίκτυο καθώς οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και αρκετά χωριά έχουν αποκλειστεί, ενώ δεν έχουν τροφοδοτηθεί ακόμα με ρεύμα λόγω βλαβών. Παράλληλα, ο κ. Βουλγαράκης, υπογράμμισε ότι οι ζημιές στις καλλιέργειες είναι τεράστιες και η ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις είναι επιτακτική. 

Από την πλευρά της, η προισταμενη Τεχνικών υπηρεσιών, Ελένη Δοξάκη, τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα το χωριό Λάκκοι, του δήμου Πλατανιά, να πρέπει να εκκενωθεί, καθώς κινδυνεύει από την καθίζηση. 

Ο προιστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ, κ. Μαναρώλης τόνισε από την πλευρά του ότι τουλάχιστον 100 στύλοι, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά τις προηγούμενες ημέρες και έχουν μείνει πολλά χωριά χωρίς ρεύμα. Ο Σκινές, ο Φουρνές, τα Μεσκλά, αλλά και μέχρι τον Πρασέ, τον Ντερέ και το Ζουνάκι, δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.”Πρόκειται για ένα δύσκολο έργο και μπορεί να γίνει και χειρότερο, γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές”, κατέληξε ο κ. Μαναρώλης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νωρίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου και ο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook