Από τη νέα σχολική χρονιά επεκτείνεται η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση σε 114 δήμους που προστίθενται στους προηγούμενους 184 της περσινής Κ.Υ.Α. 

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Γαβρόγλου και Χουλιαράκη, με την οποία η Κυβέρνηση επεκτείνει τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση σε επιπλέον 114 Δήμους «από το σχολικό έτος 2019-2020 και εφεξής».

Οι 114 Δήμοι έρχονται να προστεθούν στους προηγούμενους 184 της περσινής Κ.Υ.Α. 

Ο συνολικός αριθμός, δηλαδή, ανέρχεται πλέον σε 298.

Σύμφωνα με όσα αναγράφει η νέα ΚΥΑ, έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίες διαπιστώθηκαν μετά από γνώμη των αντίστοιχων τριμερών Επιτροπών. Επιπλέον, οι δύο Υπουργοί υπογράφουν πως από την έκδοσή της « δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού».

Οι δήμοι της Κρήτης στους οποίους από το νέο σχολικό έτος θα ισχύει η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση είναι οι ακόλουθοι

Θυμίζουμε ότι ήδη με προηγούμενη ΚΥΑ έχει εφαρμοστεί από το τρέχον σχολικό έτος η δίμηνη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση στους εξής δήμους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook