Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, με επιστολή προς τα Μέσα θέλουν να ξεκαθαρίσουν οτι στηρίζουν τους φορείς του νομού Χανίων, στην προσπάθεια τους να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι ζημιές από την θεομηνία και ευελπιστούν οτι αυτο θα έχει γίνει πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Όπως σημειώνουν:

Στέλνουμε ανοιχτή επιστολή προς τα ΜΜΕ για να τονίσουμε τα ακόλουθα : 

1. Προφανώς η πρόσφατη κακοκαιρία ήταν ένα γεγονός που δεν έχει επαναληφθεί για τουλάχιστον 50 χρόνια 

2. Ως ξενοδόχοι στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια τόσο της Περιφέρειας Κρήτης, όσο και της Αντιπεριφέρειας Χανίων καθώς και όλων των Δημάρχων του Ν. Χανίων έτσι ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές που έχουν γίνει, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια για τους κατοίκους του Νομού μας αλλά και στην  προσβασιμότητα και το οδικό δίκτυο 

3. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συνεργασία όλων μας ο Ν. Χανίων θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα από τώρα που ξεκινάει η τουριστική περίοδος να υποδεχθεί στο ελάχιστο 1,2 εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό, προσφέροντάς τους όπως πάντα μία μοναδική εμπειρία.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια που καταβάλουν αυτή τη στιγμή όλοι οι φορείς και οι αρχές του Ν. Χανίων, είναι πολύ μεγάλη και επιβεβαιώνουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων και τα μέλη της βρίσκονται δίπλα τους, έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων του Νομού μας αλλά και των επισκεπτών που θα διαλέξουν το Νομό μας για τις διακοπές τους ξεκινώντας από αυτόν τον Απρίλιο.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook