Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου, στο κλειστό Κλαδισού, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οικοδεσπότες θα είναι ο ΟΑ Χανίων και ο Δήμος Χανίων, στη διοργάνωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ενα από τα σημαντικότερα τουρνουά που έχουν διοργανωθεί στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου. Πρόκειται για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών σε ατομικό και διπλό.

Οι αγώνες παραχωρήθηκαν στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα όμως για την συγκεκριμένη διοργάνωση, θεωρείται η πιο ανταγωνιστική, ενώ μεταξύ άλλων αναμένεται να φέρει στα Χανιά πολλούς αθλητές, ουσιαστικά τους καλύτερους της χώρας, σε άνδρες και γυναίκες.

Τα τραπέζια θα τοποθετηθούν στο κλειστό του Κλαδισού και σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι μάχες. Οσον αφορά τις ώρες των αγώνων, το Σάββατο είναι προγραμματισμένοι από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση με τις απονομές.

Εκτός του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, η διοργάνωση ανήκει στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και τον Δήμο Χανίων.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook