Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εξόρμηση για πεζοπορίες και περιήγηση στην ημιορεινή περιοχή, πάνω από τον κόλπο του Μεραμπέλου, στον νομό Λασιθίου, το τριήμερο της Απόκριας, από 9 έως και 11 Μαρτίου 2019.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες, το Σάββατο θα επισκεφθούν το νησί της Σπιναλόγκας και μετά θα πεζοπορήσουν στο Απάνω Μεραμπέλο, από το χωριό Δωριές μέχρι την Μονή Αρετίου, την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιήσουν πεζοπορία στην διαδρομή Λενικά – κορυφή Οξά, υψ. 550 μέτρα – Ελούντα και μετά θα πάνε στο καρναβάλι στην πόλη του Αγίου Νικολάου, ενώ την Δευτέρα θα πεζοπορήσουν στην εύκολη κυκλική διαδρομή στην χερσόνησο της Κολοκύθας, απέναντι από την Ελούντα και μετά θα επισκεφθούν το χωριό Σίσι, για τα παραδοσιακά κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 09/ 03, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας 11/03. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε ξενοδοχείο στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 07/03. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ. κ. Ελευθερία Λουπασάκη και Γεώργιος Πενθερουδάκης.   

          

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook