Ενα διήμερο προπονητικό σεμινάριο, με σπουδαίες παρουσίες, διοργανώνει ο ΑΣ Κρήτες, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου. 

Στα Χανιά θα βρεθούν ο ασημένιο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 Φαρζάντ Ζολγκάντρι και ο πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής ομάδας Parataekwondo Βασίλης Παναγιωτόπουλος. 

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον ασημένιο παγκόσμιο Ιρανό πρωταθλητή του 2015 FARZAD ZOLGHARDI και τον πρωταθλητή και μέλος της Εθνικής ομάδας Parataekwondo Βασίλη Παναγιωτόπουλο θα έχει ο Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ για ενα 2ήμερο προπονητικό σεμινάριο στις 2-3 Μαρτίου.

Ο Προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε πως: «οι αθλητές μας θα έχουν την τιμή και την ευκαιρία να προπονηθούν με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή που το παλμαρέ του είναι τεράστιο και πλούσιο σε επιτυχίες, μέλος της “Ιρανικής σχολής” που αυτή τη στιγμή θεωρούνται μαζί με την Κορεάτικη οι κορυφαίες. 

Επίσης οι μικρότεροι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τον πρωταθλητή Ελλάδας και μέλος της Εθνικής μας parataekwondo Βασίλη Παναγιωτόπουλο αποκομίζοντας όμορφες και δυνατές εμπειρίες ψυχικές και σωματικές. 

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να προπονηθούμε και να ιδρώσουμε!»

Εκτός από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, σε σεμινάριο προπονητικής βρέθηκε το προηγούμενο Σαβ/κο και ο προπονητής τους συλλόγου, το οποίο διοργάνωσε η Peak perfomance με θέμα “προπονητικός σχεδιασμός βελτίωσης αθλητικής απόδοσης” με εισηγητές τους Αθανάσιο Δουληγέρη, Νικόλαο Βλάχο, Αντώνη Σταυρόπουλο-Καλίνογλου, Γιώργο Τουλιάτο και Δημήτριο Σκορδή.

«Είναι εξίσου σημαντικό να ενημερωνόμαστε εκτός από το τεχνικό μέρος του αθλήματος και στη γενική προπονητική και όποιες εξελίξεις υπάρχουν» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ν. Καντάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook