Εκ των έσω έγινε η δουλειά καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις όπου ο ένας εξ’ αυτών ήταν ο υπεύθυνος του πρακτορείου.

Μέσα σε ένα 24ωρο εξιχνιάστηκε η ληστεία του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή των Μοιρών. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν εργαζόμενος της επιχείρησης με τις υποψίες της Αστυνομίας να στρέφονται εξαρχής σε εκείνον. 

Όπως αποδείχθηκε, ο εργαζόμενος του καταστήματος που είχε και την ιδιότητα του υπεύθυνου ήταν ο ιθύνων νους της ληστείας ενώ ο συνεργός του ήταν το πρόσωπο που μπήκε στο μαγαζί και υπό την απειλή όπλου απέσπασε το ποσό των 18.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε την 27.02.2019 σε επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 41 ετών κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της ληστείας.

Ειδικότερα προχθές (27.02.2019) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 18.500 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι στην τέλεση της εν λόγω ληστείας εμπλέκονται δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 47 ετών. 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, ενώ μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook