Με μεγάλη επιτυχία και με τη θεαματική συμμετοχή μαθητών των Γυμνασίων, Γενικού Λυκείου, Επαλ, εκπαιδευόμενων του Δ.Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου, εκπαιδευτικών και εθελοντών πραγματοποιήθηκε σπουδαία περιβαλλοντική δράση, εκπέμποντας πολλαπλά μηνύματα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου:

Οι πρόσφατες θεομηνίες απέδειξαν ότι η κλιματική αλλαγή επιβάλλει πλέον αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας. Οι νέοι μας και οι εθελοντές στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του Μαραθώνιου Κρήτης 2019, δενδροφύτευσαν με φιλικά προς το περιβάλλον δένδρα την τοποθεσία  ”Κοπρινή” της Τοπικής Κοινότητας Βάμου που παλαιότερα ήταν ανεξέλεγκτη χωματερή.

Ο Δήμος Αποκορώνου θα συνεχίσει να περιφράζει όλες τις περιοχές που παράνομα εναποθέτουν ογκώδη οι δημότες του  και θα τις δενδροφυτεύει.

Μέσα από δράσεις και προγράμματα  που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε ενέργειες που αφορούν την προστασία και τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας της Κρήτης θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook