Προσπαθούσε με χρήση βίας να τις ληστέψει – Τον εντόπισαν οι αστυνομομικές αρχές Χανίων – Βρισκόταν πίσω από 5 απόπειρες ληστείας

Ένας 28 χρονος αλλοδαπός βρισκόταν τελικά πίσω από τις επιθέσεις σε βάρος γυναίκων το προηγούμενο χρονικό διάστημα που είχε αναστατώσει την περιοχή της Νέας Χώρας. Ο δράστης επιτίθετο στις γυναίκες χρησιμοποιώντας ακόμα και σωματική βία, στην προσπάθειά του να τις ληστέψει.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εξιχνίασαν την υπόθεση, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο δράστη ο οποίος βρίσκεται πίσω από πέντε υποθέσεις απόπειρας ληστειών σε βάρος πέντε ημεδαπών γυναικών, στα Χανιά.

Ειδικότερα o άγνωστος μέχρι τότε δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 17.11.2018 έως μέχρι την 13.01.2019, δρώντας τα ξημερώματα με απειλή και χρήση σωματικής βίας προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, από πέντε ημεδαπές γυναίκες ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, την ώρα που εκείνες επέστρεφαν στις οικίες τους.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος 28χρονος διέπραξε τις εν λόγω απόπειρες ληστειών.

Από αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook