Ο Γιάννης Τάτσης, αφού χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, αναφέρθηκε (έπειτα από ερώτηση) και στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία έχει πολύ μεγάλη αξία διότι σημειώθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι σημειώθηκε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, με αυτοματοποιημένης κινήσεις στο γήπεδο, που αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Ο δεύτερος και πιο βασικός λόγος είναι ότι μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, η προετοιμασία μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στην Κρήτη μετά την θεομηνία και τα καιρικά φαινόμενα που ζήσαμε και τα ξέρουμε. Συναντήσαμε πρωτόγνωρα προβλήματα, δεν είχαμε νερό στο γήπεδο, δεν μπορούσαμε να φτάσουμε για προπόνηση στο γήπεδο, οπότε η προετοιμασία μας, μετά κιόλας από ένα παιχνίδι εκτός έδρας όπου είχαμε κούραση, ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποκτά μεγάλη αξία αυτή η νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, από την πλευρά μας μπήκαμε στα πρώτα λεπτά με άγχος για να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα. Βέβαια, σε αυτό συνετέλεσε και ο αντίπαλος που πίεζε ψηλά, ωστόσο βρήκαμε τον τρόπο μέσα από άμεσο παιχνίδι ή συνδυαστικό να κάνουμε τελικές, ευκαιρίες ενώ ήμασταν άτυχοι στο να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι μας ανήκει εξ ολοκλήρου και θεωρώ ότι είναι μια δίκαιη νίκη και  πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι. Προσπαθούμε από τη δική μου πλευρά, αλλά και τα παιδιά να κάνουν χαρούμενους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα».

Για το πιεστικό πρόγραμμα: «Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθώ να υπολογίζω σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα, έπαιξε ακόμα ένα νέο παιδί που είναι τώρα δίπλα μου, ο Μάνος Σμυρλάκης, παίρνοντας και αυτός την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή. Γι’ αυτό το λόγο υπολογίζω σε όλα τα παιδιά, για να είμαστε έτοιμοι, ο καθένας, όποτε μπει στο γήπεδο, να ξέρει τι θα κάνει. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό θα κινηθούμε στην πορεία, ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες, όπως είχαμε και σήμερα, τον Νίλι και τον Κόρτσταμ. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην πορεία, γιατί έχουμε δηλώσει σε επόμενα παιχνίδια παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Είμαστε μια ομάδα και όλοι είμαστε το ίδιο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό: «Για μας, είναι ένα παιχνίδι, όπως όλα τ’ άλλα. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Για μας, όμως, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook