Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Απόστολος Παπαστάμος, στον τελικό των 400μ. μικτή, στους χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ (ανδρών/γυναικών), που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο χρόνος που έκανε ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (4:18.38) του δίνει το δικαίωμα της συμμετοχές στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν (Ιούνιος), αλλά και στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης (Αύγουστος).

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Η επίδοση για τον Απόστολο Παπαστάμο με 4:18.38 στον τελικό των 400μ. μικτή, εκτός του ότι του απέφερε το χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ (ανδρών/γυναικών) που διεξάγονται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αποτελεί διπλό όριο.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έπιασε το όριο για το πανευρωπαϊκό (Καζάν, Ιούνιος), αλλά και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης (Βουδαπέστη, Αύγουστος), σημειώνοντας μια σπουδαία επίδοση, που επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και το ταλέντο που τον συνοδεύει. Μια επίδοση που τον ανέδειξε στην 1η θέση, μετά τη 2η και το ασημένιο που κατέκτησε την πρώτη μέρα των αγώνων στα 200μ. μικτή.

Εξαιρετική, όμως, ήταν η επίδοση και από τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος έλαβε μέρος στον τελικό των 200μ. ύπτιο, σημειώνοντας επίδοση 2:09.51 που τον έφερε στην 6η θέση.

Οι χειμερινοί αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή με το τρίτο και τελευταίο τους μέρος.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook