Μετά την επιβλητική εμφάνιση στην έδρα του πρωτοπόρου Βόλου ΝΠΣ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στρέφει το βλέμμα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά (07/03, 17:00).

Την Κυριακή επέστρεψε η αποστολή στη βάση της χωρίς τον άτυχο Ζιούλη, που χτύπησε στα πλευρά και έμεινε στον Βόλο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Στην προπόνηση που έγινε το μεσημέρι δε συμμετείχε και ο Καραγιάννης, λόγω ασθένειας, που τον άφησε εκτός 18άδας από το ματς με τον Βόλο ΝΠΣ.

Οι βασικοί ακολούθησαν αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το πρωί της Κυριακής (03/03) με το πλοίο Ελυρος της ΑΝΕΚ LINES επέστρεψε στη βάση της η ομάδα μας μετά τον θρίαμβο στην έδρα του πρωτοπόρου Βόλου ΝΠΣ. 

Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο παιχνίδι της Πέμπτης (07/03, 17:00) με τον Πλατανιά, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε προπόνηση, με τους βασικούς να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια. 

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Ζιούλης, που υπενθυμίζεται ότι παράμεινε στο νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά, αλλά και ο Καραγιάννης, λόγω ασθένειας που τον κράτησε εκτός 18άδας και στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook