Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός: «Οι αφορμές για να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να γιορτάζουμε είναι σημαντικές γιατί μας υπενθυμίζουν ότι όσο έχουμε ο ένας τον άλλο, δεν έχουμε και τίποτα να φοβηθούμε» 

Κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την “Καστρινή Αποκριά 2019”, με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που ξεκίνησε στις 3:00μμ στο κέντρο του Ηρακλείου. Χιλιάδες Ηρακλειώτες και επισκέπτες διασκέδασαν στους αποκριάτικους ρυθμούς της παρέλασης, με συμμετοχή 58 ομάδων και πολλών καρναβαλικών αρμάτων.

Παρών στην έναρξη της αποκριάτικης γιορτής ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός που χαιρέτησε με θέρμη τους καρναβαλιστές:

«Η μεγάλη συμμετοχή και κυρίως το αβίαστο κέφι του κόσμου που κατέβηκε και φέτος στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει ή να λάβει μέρος στο Καστρινό Καρναβάλι αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια για την αναβίωσή του, βρίσκει ανταπόκριση. Και τα οφέλη αυτής της ανταπόκρισης είναι πολλαπλά, τόσο όσον αφορά την προσέλκυση επισκεπτών, όσο και για την τοπική επιχειρηματικότητα.


Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης, την διοίκηση της ΔΗΚΕΗ, τους εθελοντές του Δήμου και όλα τα πληρώματα, που  με την φαντασία τους έδωσαν χρώμα και χαρά στην καρναβαλική παρέλαση.

Και όπως έχω πει κι άλλες φορές, οι αφορμές για να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να γιορτάζουμε, είναι σημαντικές και για ένα επιπλέον λόγο. Διότι μας υπενθυμίζουν ότι όσο έχουμε ο ένας τον άλλο, δεν έχουμε και τίποτα να φοβηθούμε».

Με αυτόν τον τρόπο, η πόλη ενισχύει την ατομική ενδυνάμωση, την κοινωνική ένταξη, την οικονομική ανάπτυξη, την πολιτιστική ευημερία και την αειφόρο ανάπτυξη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook