Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του
 
Η πόλη που για το 2018 κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των πιο δημοφιλών προορισμών παγκοσμίως, ξέρει πώς να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να στρέφει τα βλέμματα όλων πάνω της.

Αυτήν τη φορά το επιτυγχάνει μέσα από ένα πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό concept εστιατορίου στην νυχτερινή αγορά Chang Chui, έναν από τους πιο δημιουργικούς χώρους σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη, με την οποία αποτελεί και συνώνυμο πλέον.

Ο λόγος για το Na-Oh –με όνομα εμπνευσμένο από την Κιβωτό του Νώε έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις– που φιλοξενείται σε ένα ανακατασκευασμένο και ανακαινισμένο Lockheed L-1011 Trista, έτοιμο να «απογειώσει» τους πελάτες του σε μια εμπειρία που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστα.

Ένα ασανσέρ μεταφέρει τους επισκέπτες από το επίπεδο της γης στο χώρο της κύριας τραπεζαρίας, όπου φιγούρες από ζώα και vintage βικτωριανού τύπου διακοσμητικά στοιχεία, προσθέτουν μια άκρως σουρεάλ αίσθηση παρακμής στο ήδη καινοτόμο concept του.

Η αρχή της γαστρονομικής εμπειρίας που θα ζήσει κάποιος εδώ σηματοδοτείται από την εμφάνιση του σεφ με το πρόσωπό του καλυμμένο με μία κόκκινη μάσκα, ο οποίος δίνει κάποιες διευκρινίσεις για τα πιάτα και την φιλοσοφία του μενού του.

Το μενού ανανεώνεται συνεχώς, σχεδόν κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες, βασισμένο στις διάφορες θεματικές που εμπνέονται οι ιθύνοντες. Συγκριτικά, ωστόσο, με τους δραματικούς εσωτερικούς χώρους του εστιατορίου και την γενικότερη αίσθηση που αυτό αφήνει, το φαγητό εδώ, οι προτάσεις του απαρτίζονται από δύο set menu 5 και 8 πιάτων αντίστοιχα, θα έλεγε κανείς ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook