Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στην χερσόνησο ανατολικά της πόλης των Χανίων, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Οι συμμετέχοντες, με πεζοπορία σε αργούς ρυθμούς, θα ανέβουν από την παραλία του Σταυρού, για να επισκεφθούν το σπήλαιο Λερά, που γυρίστηκε ένα σημαντικό μέρος της ταινίας Ζορμπάς και από εκεί θα ανηφορίσουν στην κορυφογραμμή Βάρδιες, με υψόμετρο περίπου 420 μέτρα, από όπου θα απολαύσουν ανεμπόδιστη θέα προς όλο τον κάμπο των Χανίων και την φορτωμένη από χιόνι οροσειρά των Λευκών Ορέων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, γάντια και σκούφο ή καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 08/03. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook