Υψηλού επιπέδου ήταν το σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΑΣ Κρήτες με εισηγητή τον Ιρανό πρωταθλητή του 2015, Farzad Zolgardi, το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Μαζί του ήταν και ο Ελληνας πρωταθλητής της Εθνικής μας ομάδας parataekwondo Βασίλης Παναγιωτόπουλος ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ψυχής στους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής: 

Ενα υψηλού επιπέδου αγωνιστικό σεμινάριο με τον ασημένιο παγκόσμιο Ιρανό πρωταθλητή του 2015 Farzad Zolghardi είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ το προηγούμενο Σαβ/κο, ο οποίος τους μύησε στο Ιρανικό στυλ προπόνησης, το οποίο είναι μαζί με το Κορεάτικο τα κορυφαία αυτή τη στιγμή.

Το πρόγραμμα περιείχε 4 εξαντλητικές προπονήσεις αγωνιστικού περιεχομένου με υψηλού επιπέδου στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο Ταεκβοντό, με τον προπονητή του συλλόγου Κανταρα Νίκο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος και να δηλώνει: «ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό σεμινάριο, όπου είδαμε και πήραμε σημαντικά στοιχεία τα οποία θα τα εντάξουμε στο προπονητικό μας πρόγραμμα. Ειναι εξίσου σημαντικό στον προπονητικό σχεδιασμό της χρονιάς να υπάρχουν τέτοιου είδους σεμινάρια, διότι ανεβάζουν το επίπεδο των αθλητών μας. Ήταν μεγάλη μας τιμή που καταφέραμε και ήρθε στο νησί μας ένας τέτοιος αθλητής και αυτό το οφείλουμε στον Έλληνα πρωταθλητή του parataekwondo Βασίλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει η συμφωνία αυτή και τον ευχαριστούμε δημόσια. Ο Farzad έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών μας, γιαυτό κιόλας τους έδειξε πλούσιο υλικό και τους “έλιωσε”!

Οι αθλητές μας παρότι εξαντλήθηκαν πέρασαν πολύ όμορφα γιατί έδειξε πως εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Παράλληλα με τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή, μαζί του ήταν όπως προαναφέραμε και ο Έλληνας πρωταθλητής της Εθνικής μας ομάδας parataekwondo Βασίλης Παναγιωτόπουλος ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ψυχής στους μικρούς μας αθλητές οι οποίοι των αγάπησαν αμέσως».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook