Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο καμπ της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων.

Οι Κώστας Κανδανολέων και Γιώργος Πρωιμάκης είναι ανάμεσα στους 22 πολίστες απ' όλη την Ελλάδα που θα πάρουν μέρος στο καμπ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με την παρουσία δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθεί το καμπ της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων το οποίο ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, στο καμπ έχουν προσκληθεί οι Κώστας Κανδανολέων και Γιώργος Πρωιμάκης εκ μέρος του ΝΟΧ, καθώς συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε 22 πολίστες από όλη την Ελλάδα. Το καμπ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και την Καθαρά Δευτέρα (11/3). Οι προπονήσεις, δε, που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Κερατσινίου αφορούν την προετοιμασία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Κόπερ της Σλοβενίας από 28 έως 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Σάκη Πλατανίτη είναι οι εξής: Αλειφτήρας Χρήστος, Σαλέχ Αλί (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μπλαζάκης (Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου), Παναγιώτης Σιαμάς, Ανδρέας Αλμυράς, Ιάσονας Τουρκομενής (Ολυμπιακός), Κώστας Κανδανολέων, Γιώργος Πρωιμάκης (Ν.Ο. Χανίων), Γιώργος Σφηκάκης, Ματθαίος Αμπαζής (Ν.Ο. Χίου), Θεοφάνης Ορφανουδάκης (ΟΦΗ), Αλέξης Τζεραίσης, Θόδωρος Δαμίγος, Τάσος Μυρίλος, Αλέξανδρος Κότσκαρ (Πανιώνιος), Κώστας Μαθιόπουλος (Εθνικός), Χρήστος Μπιτσάκος, Φανούρης Δεύτερος, Τάσος Βασιλόπουλος, Γιάννης Εγνατιάδης (Παναθηναϊκός), Νίκος Καστρινάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Φώτης Λαμπρόπουλος (Α.Ε. Χαϊδαρίου).


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook