Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ώρα 18:30,στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου (Εμμανουήλ Πορτάλιου 23, 1ος Όροφος).

Η Επιτροπή Ανάπτυξης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στη χρονική εξέλιξη της. Γυναίκες του τόπου μας, που άφησαν κι αφήνουν τη σφραγίδα της δικής τους προσπάθειας στο Επιχειρείν και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Γυναίκες από το παρελθόν, το παρόν και το…μέλλον  που καινοτομούν, ηγούνται και κατακτούν στόχους, τους στόχους τους,   μας μιλούν μέσα από την καρδιά τους για τις προκλήσεις που τις παρακίνησαν, τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσουν, τις υπερβάσεις που χρειάζεται, ίσως, να κάνουν κάθε μέρα για να γίνουν  αυτό που οι ίδιες , οι δικοί τους, οι γύρω τους περιμένουν από εκείνες. Πόσο έχουμε αφήσει πίσω μας τα στερεότυπα; Πόσο οι ευκαιρίες είναι ίσες και χωρίς διάκριση φύλου; Πόσο διαφορετικοί αλλά και πόσο ίδιοι είμαστε;

Είσαι άνδρας και θεωρείς φεμινιστική μια γυναικεία ομιλία; Ίσως εσένα σε αφορά  περισσότερο. Είναι η μητέρα σου  που μιλάει , η γυναίκα σου ίσως η μονάκριβη κόρη σου. Είναι όλη η ζωή σου. 

Θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία 

Κορνελάκη Κατερίνα_ Σχολές GRANT
Δρανδάκη Αναστασία_ Συμβολαιογράφος
Ξεκάλου Κατερίνα _ Εστιατόριο  “Αυλή”

Ειδική Συμμετοχή

Μαρία Κοκάλα, Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων

Συντονίζει η Αναστασία Μανώλα, Πρόεδρος της Επιτροπής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook