Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος KATANA και να συζητήσουν απευθείας με γεωπόνους.

Η ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε. σας προσκαλεί στην παρουσίαση-επίδειξη του πολυδύναμου ζιζανιοκτόνου ΚΑΤΑΝΑ, στον κόμβο Κολυμβαρίου, πάνω στο δρόμο προς Σπηλιά, το Σάββατο 09 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 -12:00 π.μ.

Γεωπόνοι της εταιρείας, θα αναλύσουν τα πλεονεκτήματα χρήσης του ζιζανιοκτόνου ΚΑΤΑΝΑ, πάνω στο χωράφι (η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε χωράφι στο οποίο έχει γίνει χρήση του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου) και θα έχουν τη ευκαιρία να συζητήσουν απευθείας με παραγωγούς, να απαντήσουν στα ερωτήματα τους, καθώς επίσης και να δώσουν οδηγίες για την ορθολογική χρήση ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα  του.

Λίγα λόγια για το ζιζανιοκτόνο ΚΑΤΑΝΑ

Το Katana®  25  WG  με  δραστική  ουσία  το flazasulfuron  αποτελεί  τη  νέα  πρόταση  της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ για τον έλεγχο των ζιζανίων προ-φυτρωτικά ή νωρίς μεταφυτρωτικά σε καλλιέργειες αμπελιού, εσπεριδοειδών και ελιάς.

Το flazasulfuron  ανακαλύφθηκε  και  αναπτύχθηκε  από  την  Ishihara  Sangyo  Kaisha  Biosciences  NV. Πρόκειται για μία καταξιωμένη δραστική ουσία που χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα παγκοσμίως στις καλλιέργειες αμπελιού,  εσπεριδοειδών,  ελιάς,  ακρόδρυων και σε ακαλλιέργητες εκτάσεις.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Προφυτρωτική (έλεγχος σπόρων) και νωρίς μεταφυτρωτική δράση
  • Διασυστηματική δράση
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα σε μεγάλο φάσμα ζιζανίων και σε δύσκολα ζιζάνια, π.χ. Κόνυζα
  • Δεν ταξινομείται σε οποιαδήποτε κατηγορία κινδύνου για τον χρήστη και γενικά τον άνθρωπο

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook