Το Startup Europe Week Crete 2019, “περιοδεύει” στους 4 νομούς της Κρήτης, με τη φετινή θεματική “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Κρήτη – Ευρώπη – Κόσμος”.

Μόνο 2 ημέρες έμειναν για την έναρξη του μεγαλύτερου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week Crete που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον επίσημο πρεσβευτή του στην Κρήτη τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας).

Το Startup Europe Week Crete 2019, θα διεξαχθεί σε Λασίθι, ΗράκλειοΡέθυμνο, και Χανιά,  με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη!

  • Λασίθι: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Ηράκλειο: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Ρέθυμνο: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν
  • Χανιά: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Κρήτη – Ευρώπη – Κόσμος”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη! Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2019, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Συνεδρίου στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τους ομιλητές και όλα τα νέα.

Το Startup Europe Week Crete είναι υπό την αιγίδα των:

Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Mazinnov, Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Ρεθύμνου, Δήμος Αγίου Νικολάου
Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι:

EnterpriseGreece, Megaplast, Conferience, Moosend, Επιμελητήριο Λασιθίου, Europe Direct Crete,  Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΤΕΙ Κρήτης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε στο [email protected].

Θες να μάθεις τι έγινε στην περσινή διοργάνωση; Δες εδώ το After Movie του SEWCrete 2018.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook