Ζημιές έχουν ήδη εμφανιστεί στα έργα ανάπλασης της ακτής Παπανικολή στη Νέα Χώρα – Πιθανή η αλλαγή του δρομολογίου του λεωφορείου στην παραλιακή

Δεν αποκλείεται να σταματήσει η συγκοινωνία και να αλλάξει το δρομολόγιο του λεωφορείου από τον παραλιακό δρόμο της Νέας Χώρας, όπως αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Ο κ Σεραφείμ Ρίζος απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο, ρώτησε αν ισχύει ότι σχεδιάζεται να μην περνά το λεωφορείο πια από την παραλιακή της Ακτής Παπανικολή και αν  η δημοτική αρχή “υποχωρεί σε αυτούς που θέλουν να κάνουν αυλή των επιχειρήσεών τους την παραλιακή της Νέας Χώρας” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος απαντώντας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει το δρομολόγιο, λέγοντας ότι υπάρχει εισήγηση αυτή τη στιγμή της επιτροπής κυκλοφοριακού και επισημαίνοντας ότι το να μην περνά το λεωφορείο από τον παραλιακό δρόμο της Ν. Χώρας, αποτελεί κοινό αίτημα όλης της περιοχής.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, ο δημοτικός συμβουλος, Μ. Βουλγαρίδης, ανέφερε ότι στο υπό παράδοση έργο της ανάπλασης της Ακτής Παπανικολή παρατηρούνται ήδη σημαντικές ζημιές. Το έργο δεν έχει παραδοθεί ωστόσο διερωτήθηκε αν υπάρχει παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών και του εργολάβου και αν ο δήμος γνωρίζει αν τηρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές. Έδωσε μάλιστα ως παράδειγμα ξύλα που λείπουν από ξύλινα μονοπάτια καθώς και σημεία σαθρά.

Ο δήμαρχος Χανίων, από την πλευρά του δήλωσε πως οι ζημιές αυτές προκλήθηκαν από μια ασυνήθιστη κατάσταση και πως το έργο θα παραληφθεί από τον εργολάβο αφού πρώτα αποκατασταθούν οι ζημιές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook