Σήμερα Τετάρτη και Πέμπτη οι περιοδείες

Όπως αναφέρει ο σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ στην ανακοίνωσή της:

Ο σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ στέλνει μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης, μπροστά στην 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε όλες τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες.

Περιοδείες από την πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Χανίων θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8:30μμ θα περιοδεύσει η Κατερίνα Λεδάκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Χανίων, στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων (Δαίδαλος).
  • Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 3:00μμ θα περιοδεύσει η Ηλέκτρα Πατσουράκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Χανίων, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
  • Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 5:00μμ θα περιοδεύσει η Κατερίνα Νικολοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χανίων, μαζί με μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση σε ξενόγλωσσα φροντιστήρια και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του κέντρου.
  • Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 7:00μμ θα παρευρεθεί η Μαρία Πενταράκη, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Χανίων, στο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο Εξέλιξη.

Παράλληλα, σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία από την Ψαράκη Όλγα, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Χανίων, στο 1ο Γυμνάσιο Κισσάμου και στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου συνομίλησε με εργαζόμενες γυναίκες.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων θα συμμετάσχει στη σύσκεψη που καλεί το Σωματείο Κατασκευών την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο στις 7:30μμ για τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη ο νομός Χανίων από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook