Μετά το εγκεφαλικό, ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα, ωστόσο φάνηκε από πολύ νωρίς ότι δεν υπήρχε ούτε χαραμάδα αισιοδοξίας

Μία δραματική απόφαση αναγκάστηκε να πάρει η οικογένεια του Luke Perry. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Mirror, οι συγγενείς του βρέθηκαν στην πολύ δύσκολη θέση να αποφασίσουν να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην οποία οι γιατροί είχαν βάλει τον ηθοποιό μετά το οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.

Η εφημερίδα μεταδίδει ότι ο Perry ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα υπό την ελπίδα ότι ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να επανέλθει. Ωστόσο φάνηκε από πολύ νωρίς ότι αυτό δεν θα ήταν εφικτό και ότι δεν υπήρχε ούτε χαραμάδα αισιοδοξίας. Επομένως, το βάρος έπεσε στην οικογένεια, να τον αφήσει να πεθάνει με φυσικό τρόπο αποσυνδέοντας τα μηχανήματα.

Μία πηγή δήλωσε στην US Weekly: «Η οικογένεια του Luke ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση».

Τελικά, έπειτα από όσα τους είπαν οι γιατροί, είδαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και ότι ουσιαστικά το τέλος για τον Perry είχε έρθει από τις πρώτες στιγμές μετά το εγκεφαλικό. Η απόφαση ελήφθη και όλοι οι αγαπημένοι του μαζεύτηκαν γύρω από το κρεβάτι του σε αυτό το τραγικό, τελευταίο αντίο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook