Κάτι γυάλιζε ανάμεσα στο τυρί και τη ντομάτα ενός σάντουιτς που παρέδωσε ένας νεαρός στον αστυφύλακα ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπού στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Χίου, για να το δώσει σε έναν κρατούμενο! Ο μεταφορέας δεν είχε καταφέρει να κρύψει καλά το σακουλάκι με τα ναρκωτικά και ο σκοπός το ανακάλυψε εύκολα.

Δράστης της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών στα κρατητήρια, ήταν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ένας 18χρονος Έλληνας που εμφανίστηκε στο τμήμα και ζήτησε από τον σκοπό να δώσει σε γνωστό του κρατούμενο μία νάιλον σακούλα στην οποία υπήρχαν το επίμαχο σάντουιτς, ένα μπουκάλι νερό και ένα πακέτο τσιγάρα. Ο νεαρός τα άφησε και έφυγε, αλλά ο αστυνομικός έλεγξε με προσοχή το περιεχόμενο της σακούλας και διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα υλικά του σάντουιτς υπήρχε μία νάιλον συσκευασία με 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί του τμήματος ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον 18χρονο μεταφορέα που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Τόσο αυτός, όσο και ο κρατούμενος που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με την κατηγορία της απόπειρας εισαγωγής ουσιών σε αστυνομικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook